Uimitoarele puteri secrete ale argintului

In: Spiritualitate

In acelasi mod in care luna este aproape invizibila in lumina soarelui, in acelasi mod si argintul, pentru multe persoane, este invizibil in luma bijuteriilor de aur, aflandu-se intotdeauna pe locul al doilea. Obiectele de argint au fost folosite cu scopul de a sustine procesele interne si sanatatea de mii de ani, nu neaparat cu scopul de a face o declaratie privit statul social sau cu scopul de a atrage atentia.

Spre deosebire de aur, argintul este un metal secret care are abilitatea de a produce o serie de schimbari la nivel intern. Foarte multe culturi au folosit acest metal pretios cu scopul de a-si imbunatati starea de sanatatea sau de a prezice evenimentele de viata. Pentru oamenii din Caucaz, argintul a reprezentat o protectie impotriva saraciei.

Efectele argintului asupra starii tale de spirit

Argintul este un metal care conduce energia lunii. Luna este corpul cosmic, cea mai apropiata de Pamant si din acest motiv are un impact enorm asupra starii tale de spirit. Luna se afla intr-o foarte stransa legatura cu subconstientul, cu sentimentele noastre si cu corpul astral. Argintul reprezinta un conductor pentru energia lunii si astfel ne influenteaza subconstientul, ne intareste emotiile, ne dezvolta corpul astral, ne trezeste abilitatile intuitive, absoarbe emotiile negative, calmeaza nervozitatea si sensibilitatea.

Argintul si influenta acestuia asupra functiilor corpului tau

In cazul persoanelor cu un temperament impulsiv, foarte greu de controlat, argintul poate avea o influenta negativa. Argintul intareste legatura de energie invizibila dintre oameni la nivel fizic, dar, de asemenea, si intre lumea noastra si fiintele astrale.

Purtand noaptea un inel de argint pe degetul mic putem normaliza activitatea inimii. Purtandu-l pe degetul mijlociu ne vom putea atinge scopurile intr-un mod mai rapid si eficient, iar purtarea acestuia pe degetul inelar poate perturba functionarea normala a inimii si poate slabi sistemul imunitar al organismului.

Argintul ne ajuta sa intram in contact cu puterea stramoseasca

Orice obiect din argint pur ne ajuta sa intram in contact cu puterea stramosilor nostri. Daca viata parintilor si a altor stramosi a fost una fericita, argintul va adauga un gram de succes si de sanatate vietii noastre, dar in cazul in care karma familiei a fost una dificila, acest metal pretios va adauga o povara in plus vietii noastre.

Argintul, ca gardian al planului astral ne protejeaza impotriva relei dispozitii, necazurilor si ne informeaza despre neplacerile care ar putea submina starea noastra emotionala.

Utilizarea argintului in medicina

Hipocrate, cel mai vestit medic al Greciei antice, a fost unul dintre cei care au raportat uimitoarele beneficii ale acestui metal pretios asupra sanatatii. Argintul sprijina vindecarea ranilor si nu numai. Fenicienii pastrau apa, vinul si otetul in sticle de argint cu scopul de a evita alterarea lor. Chiar si in secolul al XX-lea , oamenii puneau o bucata de argint in sticla de lapte cu scopul de a prelungi prospetimea laptelui.

Ionii de argint si compusi de argint au demonstrat un efect toxic asupra unui numar mare de bacterii, virusuri si fungi. Acesta este un efect caracteristic  unor metale grele, cum ar fi plumbul sau mercurul, dar spre deosebire de acestea, argintul nu prezinta nici un efect toxic pentru oameni.

Utilizarea argintului, de asemenea, este promovata in medicina alternativa sub forma de argint coloidal.

Loading...

Din aceleasi ganduri...

Pastila sau perceptie? – Filmul care iti va ... “Proiectul 10: 10: 10: Pastila sau Perceptie” este un alt documentar din seria celor care au fost calatogate ca fiind provocatoare. In cele ce urmeaza...
Un renumit chirurg cardiolog ne dezvaluie care sun... Aceasta este confesiunea chirurgului cardiolog Dr. Dwight Lundell, o confesiune  devenita intr-un foarte scurt timp virala in toata lumea. “Noi, m...
Exercitiul antic Tao – sanatatea ficatului s... In zilele noastre foarte multe persoane sufera de anxietate, de atacuri de panica si de tulburari digestive. Durerile de cap, gatul si umerii intepeni...
(Foto) Anatomia energetica – Cele sapte camp... Aura umana – indiferent daca o privesti ca fiind un domeniu energetic misterios din jurul corpului uman sau ca pe o simpla imagine mentala colorata, a...
Poate mintea sa ne vindece trupul? Dovezile stiint... Mintea este centrul de control al fiintei umane, chiar mai mult decat ne dam seama majoritatea dintre noi. Mintea poate lua decizii, poate invata lucr...
Taierea cordoanelor eterice care te leaga Fiecare dintre noi stim ca atunci cand suntem priviti de catre cineva, simtim o anumita energie directionata spre noi. Simtim aceasta vibratie energet...
Loading...
REVINO IN TOP

Share Page

Close